Waarmee kunnen we je helpen?

Help center > Verhalen
Aan de slag met Twizzit!

Ga van start met het gebruik van Twizzit en ontdek hoe het jou kan helpen om jouw planning te raadplegen, aanwezigheden te communiceren, in te schrijven voor activiteiten, chatten met anderen,...

Twizzit instellen voor mijn organisatie: 10 stappen

Covid-19: Bezoekersregistratie met Twizzit

De komst van het coronavirus vraagt een gerichte aanpak van jouw organisatie. Ontdek hoe je met behulp van Twizzit alle gegevens van bezoekers eenvoudig verzamelt en zo jouw organisatie coronaproof maakt.

Webinar: opstart van een nieuw seizoen en het inplannen van activiteiten

Ontdek hoe je een nieuw seizoen met nieuwe groepen aanmaakt en vervolgens hoe je zo efficiënt mogelijk de activiteiten voor jouw organisatie toevoegt.

Webinar voor hockeyclubs: Schrijf jouw leden in bij de KBHB

Ontdek hoe je leden eenvoudig aansluit bij jouw club, de KBHB en District Hockey en hoe je deze aanvragen gemakkelijk opvolgt. 

Webinar: Beheer jouw leden

 Vereenvoudig het ledenbeheer van jouw organisatie door alle mogelijkheden van Twizzit te ontdekken.

Webinar: Twizzit opstarten voor clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen

Alle informatie die je nodig hebt als club aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen om vlot van start te gaan met Twizzit.

Webinar: Inschrijvingen nieuw seizoen voor clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen.

Dit webinar helpt clubs aangesloten bij Sneeuwsport Vlaanderen bij het opzetten van een volledig geautomatiseerde inschrijvingsflow.

Webinar: Factureren van lidgelden

Factureer jouw leden aan de hand van de facturatiemodule. Maak zelf een keuze tussen manueel factureren of de automatische berekening van alle facturen aan de hand van een model. Ga van start met het aanmaken van registers en ontdek hoe je eenvoudig en boekhoudkundig correct jouw lidgelden kan innen.

Webinar: Twizzit voor de eindgebruiker

Ontdek wat de voordelen zijn van eindgebruikers te betrekken in Twizzit en wat Twizzit te bieden heeft voor jouw leden, hun ouders, supporters en sympathisanten aan de hand van volgend webinar. 

 

Webinar: Inschrijven van nieuwe leden

Schrijf nieuwe leden eenvoudig in. Bouw een eenvoudig formulier op en deel dit met potentiële nieuwe leden en op de website. Automatiseer vervolgens de betalingen en opvolging en bespaar zo wat tijd. 

Maak een activiteit aan en vraag aanwezigheden op

Maak activiteiten aan en vraag jouw leden op een gestructureerde manier aanwezigheden in te geven. Op deze manier behoud je steeds het overzicht. 

Checklist voor het nieuwe seizoen

Bereid het nieuwe seizoen voor met behulp van deze checklist. Alle stappen doorlopen? Dan ben je helemaal klaar voor de seizoensstart.. 

Werken met lidkaarten

We leggen je uit hoe je de module activeert, lidkaarten activeert, lidkaarten zoekt/print en waar je lidkaarten als gebruiker raadpleegt.

VKKF vaart richting Twizzit

Welkom aan de Vlaamse Kano en Kajak Federatie (VKKF) en haar clubs. Twizzit is blij jullie te mogen verwelkomen!