Onder het tabblad 'feedback' kun je de feedback van je gebruikers op Twizzit raadplegen. Je vindt er hun score over het gebruik van Twizzit binnen je organisatie (aantal sterren op een totaal van vijf sterren) alsook hun opmerkingen over hoe jouw organisatie haar werking kan verbeteren. Feedback wordt om de 8 maanden opgevraagd.

In het dashboard vind je volgende info:

• Huidige score: gemiddelde score van alle feedback ontvangen tijdens de afgelopen 12 maanden.

• Vergeleken met vorige periode: verschil in gemiddelde score vergeleken met de vorige 12 maanden.

• Beoordelingen: totaal aantal ontvangen beoordelingen tijdens de afgelopen 12 maanden.