Evaluaties communiceren met de geëvalueerde

Mijn evaluaties

Onder de module "Mijn evaluaties" kan de geëvalueerde steeds zijn/haar resultaten terugvinden.
Daarnaast kan je hier onder de tab "mijn evaluaties" ook de evaluaties die je hebt afgenomen terugvinden

De toegang tot de module "mijn evaluaties" kan je instellen in de module "beheer toegangen"

Automatische meldingen

Wil je automatisch een melding versturen naar het geëvalueerde contact wanneer een evaluatie wordt toegevoegd? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "beheer evaluaties"
  2. Klik op de tab "instellingen"
  3. Selecteer het gewenste formulier
  4. Klik op de tab "instellingen"
  5. Vink de optie "verzend meldingen naar het geëvalueerde contact wanneer een evaluatie wordt toegevoegd" aan
  6. Klik op "opslaan"

Rapport in pdf

Wil je een rapport van de laatste evaluatie in pdf downloaden? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "beheer evaluaties"
  2. Klik op het vergrootglas rechts bovenaan
  3. Geef de gewenste criteria in
  4. Klik op "start analyse"
  5. Klik op de knop "exporteren"
  6. Open het pdf-bestand.

De laatste evaluatie van een bepaald contact kan je ook terugvinden in de module CRM, in het profiel van het contact in kwestie onder de tab "evaluaties". Ook hier kan je via de knop "exporteren" het rapport in pdf downloaden.