In de sectie "transacties' in de module "instellingen" vind je een overzicht van de betalingen in Twizzit. Hier zie je een overzicht van het ID, het bedrag, de transactiekost, het ontvangen bedrag, de verwijzing, de inschrijving/factuur waaraan de betaling gelinkt is en de datum van de betaling.

De tab "transacties" kan handig van pas komen om de controle vanop de bankrekening te verzekeren alsook om na te gaan welke betaling gelinkt is aan welke inschrijving.

Wens je deze gegevens te exporteren? Klik dan op de blauwe knop "exporteren" en open vervolgens het gedownloade bestand.

Ben je op zoek naar een of meerdere specifieke transactie(s)? Maak dan gebruik van de filter aan de hand van het vergrootglas rechts bovenaan.