Help center > Webinar: Beheer jouw leden > Acties voor contacten

Bericht versturen naar contacten

Wens je een bericht te versturen naar alle contacten die het resultaat zijn van een bepaalde zoekactie? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Filter de contacten die je een uitnodiging wenst te sturen
  3. Vink de gewenste contacten aan
  4. Klik bovenaan op "acties"
  5. Klik op "verstuur bericht"
  6. Maak het bericht op en voeg indien gewenst een bijlage toe
  7. Kies of het bericht als verzendlijst of als groepsgesprek verzonden dient te worden
  8. Klik op "verstuur bericht".

Wanneer je een bericht verstuurt zal de gebruiker hiervan op de hoogte worden gebracht aan de hand van een notificatie in de Twizzit-app en via mail (tenzij hij dit anders heeft ingesteld in de module "persoonlijke voorkeuren").