Sla uitgebreide zoekopdrachten op om ze later eenvoudigweg terug te vinden en opnieuw uit te voeren.

Zoekopdrachten opslaan doe je als volgt:

1. Klik na het uitvoeren van de uitgebreide zoekopdracht op 'filter opslaan'.

2. Geef je zoekopdracht een naam en klik op 'opslaan'.

3. Klik in de zoekbalk op 'opgeslagen filters' om een overzicht van alle opgeslagen filters te verkrijgen.

4. Selecteer een zoekopdracht om deze opnieuw uit te voeren.

Opgeslagen filters slaan de zoekopdracht op, niet de zoekresultaten. Doorheen de tijd kunnen de resultaten dus verschillen.

Het opslaan van zoekopdrachten kan enkel gebruikt worden voor uitgebreide zoekopdrachten en dus niet voor zoekopdrachten die gebeurd zijn met behulp van de quicksearch.

Opgeslagen zoekopdrachten zijn persoonlijk, en worden niet gedeeld met andere gebruikers.

Opgeslagen zoekopdracht verwijderen? Klik naast de zoekbalk op de knop 'opgeslagen filters'. Klik vervolgens rechts van de zoekopdracht in kwestie op het 'vuilbak' icoon om de opgeslagen zoekopdracht te verwijderen.