Alle leden binnen Twizzit opzoeken

Om alle actieve leden van je organisatie in Twizzit op te zoeken, ga je als volgt te werk:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven.
  3. Klik op 'lidmaatschap details'.
  4. Selecteer onder 'heeft een huidig lidmaatschap' de optie 'ja'. Klik vervolgens op 'zoeken'.

Leden opzoeken op basis van hun logindetails

Nagaan welke leden nog niet hebben ingelogd binnen Twizzit? Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven.
  3. Klik op 'login details'.
  4. Selecteer onder 'heeft ingelogd' de optie 'nee'.
  5. Klik op 'zoeken'.

Nagaan wie nog niet heeft ingelogd binnen een bepaalde periode? Dit doe je als volgt:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven.
  3. Klik op 'login details'.
  4. Selecteer onder 'heeft nog niet ingelogd' de optie 'tussen'.
  5. Geef de gewenste data in.
  6. Klik bovenaan de pagina op 'zoeken'.

Leden met een actief lidmaatschap voor een bepaald lidmaatschapstype

Wil je alle leden oplijsten die een actief (huidig) lidmaatschap hebben voor een bepaald lidmaatschapstype (bv. alle leden met een actief lidmaatschap van het type ‘spelend lid’)? Ga dan als volgt te werk:

1. Open de 'CRM'-module.

2. Klik in het tabblad 'contacten' op het subtab 'lidmaatschappen'.
  3. Klik op het filtericoon rechts boven.

4. Klik de sectie 'lidmaatschap details' open.

5. Onder 'lidmaatschapstype' klik je het gewenste lidmaatschapstype aan.
  6. Onder 'status' kies je in het dropdownmenu voor 'huidig'.
  7. Klik bovenaan de pagina op 'zoeken'.

Deze zoekopdracht kun je enkel uitvoeren via het tabblad 'lidmaatschappen'.

Deelnemers van een activiteit opzoeken

Ook op basis van de deelname aan activiteiten kan je contacten opzoeken. Dit kan op twee verschillende manieren.

Enerzijds kan je opzoeken wie deelgenomen heeft aan een bepaald type activiteit, bijvoorbeeld een training. Dit doe je via de volgende stappen:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik op het filtericoon rechts boven.
  3. Klik op 'activiteiten details'.
  4. Geef het type activiteit in (bijv. training).
  5. Selecteer bij 'datum activiteit' de optie 'tussen' en geef de data in.
  6. Klik op 'zoeken'.

Anderzijds kan dit ook op basis van inschrijvingen. Gebruik deze functie om alle gebruikers opzoeken die voor een bepaald evenement ingeschreven zijn terug te vinden. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik op het filtericoon rechts boven.
  3. Klik op 'inschrijvingen details'.
  4. Kies het formulier.
  5. Selecteer (indien gewenst) de datum van de inschrijving.
  6. Klik op 'zoeken'.

Om deze zoekopdracht tot een goed einde te brengen, is het cruciaal dat de inschrijvingen gelinkt werden aan contacten.

Leden van een groep opzoeken

Wil je de leden van een bepaalde groep opzoeken? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module CRM.
  2. Klik op het filtericoon rechts boven.
  3. Klik op 'groep details'.
  4. Selecteer de groep en eventueel een seizoen en contactfunctie.
  5. Klik op 'zoeken'.
  6. Bekijk het resultaat.