Alle leden binnen Twizzit opzoeken

Zoek alle actieve leden in Twizzit op met behulp van volgende stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven
  3. Klik op "lidmaatschap details"
  4. Selecteer onder "heeft een huidig lidmaatschap" de optie "ja"Klik op "zoeken".

Leden opzoeken op basis van hun logindetails

Wens je na te gaan wie van jouw leden nog niet inlogde binnen Twizzit? Volg dan de volgende stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven
  3. Klik op "login details"
  4. Selecteer onder "heeft ingelogd" de optie "nee"
  5. Klik op "zoeken".

Bovendien kan je ook nagaan wie nog niet inlogde binnen een bepaalde periode. Dit doe je als volgt:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op het filter-icoon rechts boven
  3. Klik op "login details"
  4. Selecteer onder "heeft nog niet ingelogd" de optie "Tussen"
  5. Geef de gewenste data in
  6. Klik op "zoeken".

Deelnemers van een activiteit opzoeken

Ook op basis van de deelname aan voorbije activiteiten kan je contacten opzoeken. Dit kan op twee verschillende manieren.

Enerzijds kan je opzoeken wie deelgenomen heeft aan een bepaald type activiteit, bijvoorbeeld een training. Dit doe je aan de hand van de volgende stappen:

1. Open de module CRM
  2. Klik op het filtericoon rechts boven
  3. Klik op "activiteiten details"
  4. Geef het type activiteit in. Bijvoorbeeld: Training
  5. Selecteer bij "datum activiteit" de optie "tussen" en geef de data in
  6. Klik op "zoeken".

Anderzijds kan dit ook op basis van Inschrijvingen. Gebruik deze functie om alle gebruikers opzoeken die voor een bepaald evenement ingeschreven zijn terug te vinden. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op het filtericoon rechts boven
  3. Klik op "inschrijvingen details"
  4. Kies het Formulier
  5. Selecteer (indien gewenst) de datum van de inschrijving
  6. Klik op "zoeken".

Om deze zoekopdracht tot een goed einde te brengen, is het cruciaal dat de inschrijvingen gelinkt werden aan contacten.

Leden van een groep opzoeken

Wil je de leden van een bepaalde groep opzoeken? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module CRM
  2. Klik op het filtericoon rechts boven
  3. Klik op "groep details"
  4. Selecteer de groep en eventueel een seizoen en "contactfunctie"
  5. Klik op "zoeken"
  6. Bekijk het resultaat.