Bepaal zelf van wie aanwezigheden worden bijgehouden. Gebruik hiervoor de instellingen van de contactfuncties.

Aanwezigheden worden enkel bijgehouden voor personen die via een groep of rechtstreeks aan een activiteit werden gekoppeld, en hierbij een functie vervullen waarvoor aanwezigheden opgevraagd worden. Welke functies dit zijn bepaal je via "instellingen" > "contactfuncties" > de functie in kwestie open klikken. Lees er hier meer over.