Sommige organisaties kiezen er voor ouders automatisch toegang te geven tot de accounts voor hun kinderen. In dit geval kunnen ouders eenvoudig wisselen tussen hun account en die van één van de kinderen.

Dit doe je door in het menu op jouw naam te klikken. Indien jouw club deze optie inschakelde verschijnen hieronder de na(a)m(en) van je kind(eren). Klik op deze naam om zijn/haar account over te nemen.

Wie automatisch toegang krijgt tot welke accounts wordt bepaald in de instellingen van de organisatie. Lees hier hoe je dit instelt. Het resultaat wordt bepaald door de familie-indeling. Deze wordt bepaald via de module CRM. Lees er hier meer over.