Help center > Aan de slag met Twizzit! > 8. Duik verder in Twizzit

Overzicht groepsindeling

Groepen vormen de basis van elke organisatie, vandaar dat de correcte groepsindeling cruciaal is. Groepen worden gebruikt om de persoonlijke agenda van Twizzit-gebruikers op te stellen en vormen veelal de basis voor de communicatie.

Bekijk van welke groepen je momenteel lid bent in de module "groepen" en bekijk ook groepen van andere seizoenen bekijken door op de groene link "toon groepen van andere seizoenen" te klikken.

Heb je toegang om alle groepen in jouw organisatie te bekijken? Dan verschijnt er bovenaan een tab "alle groepen" en kan je bovendien ook groepen zoeken aan de hand van het vergrootglas rechts bovenaan.