Lidkaarten activeren per lidmaatschapstype

In Twizzit kun je per lidmaatschapstype (bv. spelend lid, ex-lid, ...) lidkaarten activeren en aanmaken. Om lidkaarten voor een bepaald lidmaatschapstype aan te maken, ga je als volgt te werk:

1. Open de module 'instellingen' in de beheerzone van Twizzit.

2. Klik op 'lidmaatschapstypes'.

3. Klik vervolgens op het lidmaatschapstype waarvoor je lidkaarten wil aanmaken.

4. Onder 'lidkaart' vink je 'activeer lidkaart voor dit lidmaatschapstype' aan.
  5. Onder 'lidkaart template' klik je via het keuzemenu de gewenste template aan.

• Klik op 'beheer templates' om een nieuwe template aan te maken, een bestaande template na te kijken of een bestaande template te bewerken. Meer info over lidkaart templates beheren vind je hier.

6. Klik op 'opslaan'.