Elk contact in je CRM kan je uitnodigen op Twizzit om zo bij te dragen aan de werking van je organisatie. Contacten uitnodigen op Twizzit doe je via een loginuitnodiging. Deze uitnodiging wordt per e-mail verstuurd en bevat een link waarmee het contact een gebruikersnaam en wachtwoord kan kiezen. Nadien kan het contact telkens opnieuw inloggen op Twizzit met deze inloggegevens.

Contacten uitnodigen op Twizzit, doe je als volgt:

1. Open de module 'CRM' en klik bovenaan op het tabblad 'contacten'.
  2. Indien gewenst, kun je de zoekfilter rechts bovenaan gebruiken om de contacten die je een loginuitnodiging wenst te sturen eenvoudig terug te vinden.
  3. Vink de gewenste contacten aan.
  4. Klik bovenaan op 'acties'.
  5. Klik op 'stuur Twizzit uitnodiging'.
  6. Pas indien gewenst de titel / tekst aan.
  7. Klik op 'contacten uitnodigen'.

Via de zoekfilter rechts bovenaan kan je alle contacten filteren die nog niet hebben ingelogd op Twizzit. Gebruik hiervoor het veld 'heeft ingelogd' in de sectie 'login details'.

Wens je een standaard bericht te definiëren voor Twizzit-uitnodigingen? Dat kan via de module 'instellingen' onder het tab 'login instellingen'.

Elk contact heeft automatisch toegang tot Twizzit, maar de rechten die een gebruiker heeft worden bepaald door de admins via de module 'beheer toegangen'.