Help center > Webinar: Beheer jouw leden > Acties voor contacten

Contacten uitnodigen om Twizzit te gebruiken

Elk contact vertegenwoordigt een persoon die kan inloggen in Twizzit om zo bij te dragen aan de werking van de organisatie. Nodig deze personen uit door hen een email te versturen die een link bevat waarmee ze een login en wachtwoord kunnen kiezen. Dit doe je als volgt:

1. Open de module "CRM"
  2. Filter de contacten die je een uitnodiging wenst te sturen
  3. Vink de gewenste contacten aan
  4. Klik bovenaan op "acties"
  5. Klik op "stuur uitnodiging"
  6. Pas indien gewenst de tekst aan
  7. Klik op "gebruikers uitnodigen".

Onder de tab Uitgebreid zoeken kan je alle contacten filteren die nog niet ingelogd hebben. Gebruik hiervoor het veld "heeft ingelogd" in de sectie "login details".

Elk contact heeft automatisch toegang tot Twizzit, maar de rechten die een gebruiker heeft worden bepaald door de admins via de module "beheer toegangen".