Login / wachtwoord vergeten

Ben je je gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten om in te loggen in Twizzit? Volg dan onderstaande stappen om het wachtwoord en/of de gebruikersnaam van je account opnieuw in te stellen:

1. Surf naar https://app.twizzit.com.
  2. Klik onderaan op 'Forgot username or password?'.
  3. Geef de naam van je club / organisatie in. Onder de zoekbalk verschijnen een of meerdere namen die voldoen aan je zoekopdracht. Klik op de naam van je club / organisatie.
  4. Geef je e-mailadres, naam en voornaam op in de daarvoor voorziene velden.
  5. Klik op 'search'.
  6. Klik op het account die overeenkomt met jouw gegevens.
  7. Vervolgens ontvang je een link in je mailbox waarmee je je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw kan instellen.
  8. Geef een nieuwe gebruikersnaam en nieuw wachtwoord in. Bevestig je wachtwoord door het een tweede keer in te geven.
  9. Klik vervolgens op 'save & continue'.
Geen e-mail gekregen? Controleer dan eerst de spam in jouw mailbox en contacteer vervolgens de verantwoordelijke binnen jouw organisatie.

Het wachtwoord wordt verzonden naar het eerste e-mailadres (e-mail 1) dat staat opgegeven in jouw contactprofiel op Twizzit. Is dit mailadres niet correct, neem dan contact op met je organisatie zodat zij dit voor jou kunnen aanpassen.