Ben jij jouw gebruikersnaam of wachtwoord vergeten om in te loggen in Twizzit? Volg dan onderstaande stappen om het wachtwoord en/of de gebruikersnaam van jouw account opnieuw in te stellen:

1. Surf naar https://app.twizzit.com
  2. Klik op de optie "no login yet, or forgot password?"
  3. Geef je naam, voornaam en geboortedatum op in de daarvoor voorziene velden
  4. Klik op "search"
  5. Vink de optie die overeenkomt met jouw gegevens aan en klik vervolgens op "send login"
  6. Je ontvangt een link in jouw mailbox waarmee je een gebruikersnaam en wachtwoord kan instellen
  7. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord opnieuw in
  8. Klik op "log in".
Geen e-mail gekregen? Controleer dan eerst de spam in jouw mailbox en contacteer vervolgens de verantwoordelijke binnen jouw club.

Het wachtwoord wordt verzonden naar het eerste e-mailadres dat staat opgegeven bij jouw gebruiker. Is dit mailadres niet correct, neem dan contact op met de club zodat zij dit voor jou kunnen aanpassen.