Help center > Aan de slag met Twizzit! > 3. Inschrijven en bestellen voor activiteiten

Invullen van een inschrijvingsformulier

Inschrijvingsformulier

Of je nu door jouw club naar Twizzit werd doorverwezen om je in te schrijven voor het nieuwe sportseizoen, voor de jaarlijkse winterbarbecue, het galabal of om een nieuwe trui aan te kopen, je vindt het allemaal onder de module Inschrijvingen. Ga als volgt te werk om een inschrijvingsformulier via Twizzit in te vullen:

1. Open de module "inschrijvingen & aankopen"
  2. Zoek naar een specifiek inschrijvingsformulier met behulp van de zoekbalk
  3. Klik op het formulier dat je wenst in te vullen
  4. Vul de gevraagde gegevens in
  5. Klik op "verder" om je naar de volgende pagina van het formulier te navigeren
  6. Klik op "verzenden" of op "betalen" indien er een betaling aan het inschrijvingsformulier gekoppeld is.
Contacteer de verantwoordelijke van jouw organisatievoor verdere vragen in verband met het invullen van het inschrijvingsformulier.

Mogelijks gaf de persoon die het formulier aanmaakte jou de mogelijkheid om het formulier automatisch in te vullen met de gegevens van je Twizzit-account. Indien je dit niet wenst, omdat je bijvoorbeeld niet jezelf aan het inschrijven bent, kan je bovenaan het formulier kiezen voor de optie om het formulier anoniem in te vullen.

Betalingen

Online betalingen in Twizzit worden uitgevoerd via de betaaloplossing van pom.be. Voer de betaling uit door de QR-code te scannen met je Bancontact app of betaal met je kaart en kaartlezer.

Tickets

Tickets die door Twizzit worden gegenereerd, mag je vrijwel meteen in je mailbox verwachten. In sommige gevallen kiest jouw club er echter voor de inschrijving eerst te evalueren en vervolgens pas het ticket te verzenden. Indien je jouw ticket dus nog niet ontvangen hebt, contacteer je best even de verantwoordelijke binnen jouw club.