Uitgebreid zoeken

Ben je op zoek naar contacten, families, bedrijven of resources die aan één of meerdere specifieke criteria voldoen? Maak dan gebruik van de uitgebreide CRM-filter. Ga als volgt te werk:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Bepaal wat je wenst op te zoeken (contacten, lidmaatschappen, families, bedrijven of resources) en klik op het juiste tabblad bovenaan.
  3. Klik op het 'filter-icoon ' rechts bovenaan.
  4. Klik de verschillende details open en geef de gewenste criteria op.
    • Meerdere criteria binnen éénzelfde veld werken volgens de OF-voorwaarde.
      • Ter illustratie: geef je in het veld 'lidmaatschaptype' de criteria 'spelend lid' en 'steunend lid' op. Dan bevat je zoekresultaat alle contacten met (minstens) een spelend lidmaatschap of een steunend lidmaatschap, of beide.
    • Tussen de verschillende velden geldt de EN-voorwaarde.
      • Ter illustratie: geef je in het veld 'lidmaatschaptype' het criterium 'spelend lid' op en in het veld 'stad' het criterium 'Antwerpen'. Dan bevat je zoekresultaat enkel contacten die aan beide criteriumvoorwaarden voldoen.
    • Voor meerdere velden met meerdere criteria geldt een combinatie van EN- en OF-voorwaarden.
      • Ter illustratie: Geef je in het veld 'lidmaatschaptype' de criteria 'spelend lid' en 'steunend lid' op en in het veld 'land' de criteria 'België' en 'Frankrijk'. Dan bevat je zoekresultaat contacten die 'spelend lid' of/en 'steunend lid' zijn in combinatie met het land 'België' of/en 'Frankrijk'.
  5. Klik bovenaan op 'zoeken'.
  6. Bekijk de resultaten.

Toegang tot het opzoeken van gegevens wordt verleend door de organisatie. Gebruikers zonder toegang zullen deze functie niet of slechts gedeeltelijk kunnen raadplegen.