Help center > Webinar: Beheer jouw leden > Basis van de CRM-module

Uitgebreid zoeken

Ben je op zoek naar de contacten, bedrijven, families die aan één of meerdere specifieke criteria voldoen? Maak dan gebruik van de uitgebreide filter. Dit kan je doen aan de hand van onderstaande stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op het "filter-icoon" rechts bovenaan
  3. Klik de verschillende details open en geef de gewenste criteria op
  4. Klik bovenaan op "zoeken"
  5. Bekijk de resultaten.

Wil je meerdere zoekcriteria combineren? Dat kan! Geef meerdere criteria in, in de uitgebreide filter. De resultaten zijn vervolgens enkel de contacten die aan alle criteria voldoen.

Toegang tot het opzoeken van gegevens wordt verleend door de organisatie. Gebruikers zonder toegang zullen deze functie niet of slechts gedeeltelijk kunnen gebruiken.