Beschik je over meerdere Twizzit accounts (kinderen, partner), of ben je aangesloten bij meerdere organisaties die Twizzit gebruiken?

Link dan deze profielen aan elkaar en voorkom zo overbodig in- en uitloggen.

1. Log in via de app of op http://app.twizzit.com met je voorkeursgebruiker.
  2. Klik bovenaan in het linker menu op de naam van jouw gebruiker.
  3. In het dropdownmenu krijg je enkele suggesties:
    1. Staat het account dat je wil linken tussen de suggesties? Klik dan op link en verbind de gebruiker door de login details eenmaal in te geven of door een e-mail te verzenden.
    2. Staat het account dat je wil linken niet tussen de suggesties? Klik dan onderaan de lijst op "+ andere gebruiker " en klik op "toevoegen".

Eenvoudig wisselen tussen de gelinkte accounts doe je als volgt:

1. Klik links bovenaan op de naam van uw gebruiker om de drop down te openen.
  2. Een lijst met alle beschikbare namen wordt weergegeven.
  3. Klik op de naam van de persoon die u wenst over te nemen.