Groepen kopiëren

Kopieer groepen uit voorgaande seizoenen en bespaar zo heel wat werk bij de voorbereiding van een nieuw seizoen. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Open de module 'beheer groepen'.
  2. Klik de groep die je wenst te kopiëren open.
  3. Klik rechts bovenaan op de 'drie bolletjes' naast de groepsnaam.
  4. Kies voor de optie 'kopieer groep'.
  5. Selecteer voor welk 'seizoen' je de groep wenst te kopiëren.
  6. Wens je de groepsafbeeldingen mee te kopiëren? Vink dan 'kopieer groepsafbeeldingen' aan.
  7. Wens je de contacten van de groep mee te kopiëren? Vink dan 'kopieer contacten' aan.
  8. Klik op 'kopiëren'.

Wens je meerdere groepen in bulk te kopiëren? Vink de groepen in kwestie aan in het groepenoverzicht, klik links bovenaan op knop 'acties' en vervolgens op 'kopiëren'.

Het kopiëren van groepen is enkel mogelijk wanneer het om een manueel gepopuleerde groep gaat. Dit gaat dus niet voor groepen die automatisch samengesteld werden (via autopopulatie).