Profiel van een bedrijf

Profiel van een bedrijf raadplegen

Om het profiel van een bedrijf raad te plegen, ga je als volgt te werk:

1. Open de module 'CRM'.
  2. Klik bovenaan op het tab 'bedrijven'.
  3. Gebruik indien gewenst de zoekbalk bovenaan of de uitgebreide zoekfilter rechts bovenaan om het gewenste bedrijfsprofiel eenvoudig terug te vinden.
  4. Klik het gewenste bedrijfsprofiel open.

Bedrijfsprofiel onderdelen

Vervolgens zal je het bedrijfsprofiel van dit bedrijf zien. Dit bestaat uit verschillende tabs. Lees hieronder welke informatie je onder welke tab terug kan vinden en kan aanpassen.

Het tabblad bedrijf

De eerste tab die het bedrijfsprofiel bevat is de Bedrijf-tab. Hier vind je volgende informatie terug:

• Details van het bedrijf: De naam van het bedrijf, het adres, rekeningnummer, de website, telefoonnummer en het e-mailadres van het bedrijf. Wil je dit aanpassen? Klik dan op 'aanpassen' rechts bovenaan, voer de gewenste aanpassing in en klik op 'aanpassingen opslaan' rechts onderaan. Wil je hier nog andere gegevens opvragen? Dat kan aan de hand van extra velden. Lees hier hoe je deze toevoegt.
  • Bedrijfscontacten: De contacten die gelinkt zijn aan het bedrijf en hun functie. Wil je de link van een contact met het bedrijf verwijderen? Klik dan op het vuilbakje naast de naam van het contact. Wil je een contact toevoegen aan een bedrijf? Klik dan boven de sectie bedrijfscontacten op de optie 'contacten toevoegen aan bedrijf'. Selecteer vervolgens een contact en een functie en klik op 'contact toevoegen'.

Zorg er steeds voor dat de profielfoto van het bedrijf up-to-date is. Deze afbeelding wordt weergegeven op de website van jouw organisatie (indien je gebruik maakt van de daarvoor voorziene widget). Hoe je deze afbeelding aanpast, lees je hier.

Het tabblad contracten

Onder dit tabblad vind je volgende informatie terug:

• Contracten: Het contracttype, de waarde, de start- en einddatum, wanneer en naar wie je een herinnering wenst te verzenden.
  • TO DO: Indien er een actie dient te worden ondernomen voor dit bedrijf kan je dit toevoegen als TO DO. Kies hiervoor een deadline en verstuur ook herinneringen naar de gewenste personen. Vervolgens kan je deze als voltooid aanvinken wanneer je dit gedaan hebt. Dit helpt je om het overzicht te behouden.
  • Nota's: Voeg hier extra info toe over het bedrijf in kwestie, zodat deze ook zichtbaar is voor anderen.

Het tabblad facturatie

Onder dit tabblad vind je een overzicht terug van alle facturen die voor dit bedrijf werden aangemaakt.

Wil je voor een bepaald bedrijf een nieuwe factuur aanmaken? Ga dan naar deze tab en klik op de knop 'maak een factuur aan' en selecteer vervolgens een register.

Het tabblad media

Dit tabblad verzamelt alle mediabestanden gelinkt aan het bedrijf. Hier kan je dus een verzameling van afbeeldingen, documenten en video's terugvinden die gelinkt zijn aan het bedrijf in kwestie. Klik op 'voeg toe' om een nieuw bestand toe te voegen.