Bepaal in welke talen je Twizzit wenst te activeren. Activeer je meerdere talen, dan kan je voor elke parameter in Twizzit (vb. nieuws artikel, nieuwsbrief, ...) per taal een vertaling opgegeven. Hierdoor krijgt de gebruiker de verschillende parameters steeds in zijn voorkeurstaal te zien.

Selecteer de talen die je wenst te activeren voor jouw club in de module "instellingen" in de sectie "talen".

Bovendien kunnen gebruikers, in de module "persoonlijke voorkeuren", zelf kiezen in welke taal ze gebruik wensen te maken van Twizzit.

Let op: hoe meer talen je toevoegt, hoe meer tekst vertaald dient te worden.

Let op: Een artikel dat niet vertaald is naar meerdere talen, verschijnt wel in de taal waarin het beschikbaar is. Bijvoorbeeld: wanneer een artikel enkel in het Nederlands beschikbaar is (terwijl de talen Frans en Engels geactiveerd zijn), zal het Nederlands artikel verschijnen in de platformen waar Frans / Engels als voorkeurstaal gekozen werd.