Bepaal zelf de naamgeving van de verschillende statussen van aanwezigheden en stel in welk type als standaard gebruikt wordt.

Voeg een aanwezigheidstype toe via onderstaande stappen:

1. Open de module "instellingen".
  2. Klik op "aanwezigheidstypes".
  3. Klik op de "+" rechts onderaan.
  4. Geef het aanwezigheidstype een naam.
  5. Voeg een waarde toe.
  6. Kies een kleur en icoon.
  7. Vink aan of je dit type als standaard wil voor een soort activiteit.
  8. Vink aan of de gebruiker een opmerking moet toevoegen wanneer hij deze status selecteert (indien gewenst).
  9. Vink (indien gewenst) de optie "beheer alle aanwezigheden-toegang nodig" om deze status enkel beschikbaar te maken voor contacten die alle aanwezigheden kunnen beheren.
  10. Vink (indien gewenst) de optie "enkel zichtbaar voor registraties" aan.
  11. Vink (indien gewenst) de optie "stuur een melding wanneer dit type wordt geselecteerd" aan. Deze melding wordt dan verzonden naar de contactfuncties waarvoor dit aan staat.
  12. Activeer de status (indien gewenst).
  13. Klik op "opslaan".

We raden je aan het aantal verschillende statussen te beperken