Via de tab "admins" in de module "instellingen" kan je admins voor jouw organisatie toevoegen en verwijderen.

Admins zijn gebruikers die volledige toegang hebben tot het systeem, en toegang krijgen tot het helpcenter om vragen te stellen aan het Twizzit support team. Je kan max. 6 admins opgeven.

Ga als volgt te werk om een admin toe te voegen

1. Open de module "instellingen"
  2. Klik op "admins"
  3. Voer de naam van de persoon die je als admin wenst toe te voegen in, in de zoekbalk
  4. Selecteer het contact in kwestie.

Wil je een persoon als admin verwijderen? Volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "instellingen"
  2. Klik op "admins"
  3. Klik op het vuilbakje naast de naam van de persoon in kwestie
  4. Klik op "bevestig".

Geef naast de admins ook specifieke toegangen aan personen met verantwoordelijkheden binnen jouw organisatie. Dit kan je doen met behulp van de module "beheer toegangen". Zo kan je bijvoorbeeld toegang geven aan de module "website artikels" en website "lay-out" aan de persoon die verantwoordelijk is voor de website binnen jouw organisatie.