Help center > Webinar: Beheer jouw leden > Werken met families

Families toevoegen

Families kan je toevoegen bij het aanmaken van nieuwe contacten (lees er hier meer over). Wens je op een later tijdstip families toe te voegen, volg dan onderstaande stappen:

1. Open de module "CRM"
  2. Klik op"+"
  3. Kies voor "familie"
  4. Vul de gevraagde gegevens in
  5. Selecteer de familieleden die je aan de familie wenst te linken
  6. Definieer de rol van elk lid van de familie (bv. Vader, Moeder of Kind)
  7. Klik op "opslaan".

Bij het toevoegen van een contact, vanuit CRM of een inschrijving, wordt tevens steeds de optie gegeven dit contact te linken aan een bestaande familie of een nieuwe familie te creëren.

Bepaal de verschillende familiefuncties in de module "instellingen", lees hier hoe je dat doet.

Maak ook families aan, vertrekkende vanuit een inschrijving. Zo bespaar je heel wat werk. Lees er hier meer over.