Reservaties activeren voor resources

Geef gebruikers de mogelijkheid zelf een resource te reserveren in de Twizzit app en vermijd zo dubbele boekingen en onoverzichtelijke opvolging.

Stel een resource beschikbaar voor reservaties aan de hand van onderstaande stappen:

1. Open de module "beheer reservaties"

2. Klik op de tab 'instellingen"

3. Scrol tot aan de sectie "resource beschikbaarheid" en selecteer de resource die je wenst te activeren

4. Zorg ervoor dat de optie "kan gereserveerd worden" aangevinkt staat

5. Selecteer wanneer je de resource beschikbaar wilt stellen en of de reservaties goedgekeurd dienen te worden

6. Kies, indien gewenst, een contact waarnaar een melding wordt gestuurd wanneer de resource wordt gereserveerd

7. Klik op "opslaan".

Let op: Bij het ingeven van de beschikbaarheid van de resource dien je expliciet op te geven wanneer de resource beschikbaar is. Indien je enkel ingeeft wanneer de resource niet beschikbaar is, dan zal de resource niet gereserveerd kunnen worden.